Většina z nás má ve své sbírce alespoň jeden oblíbený parfém. Parfém o Vás dokáže říci více než sto slov a dokáže zapůsobit už v první vteřině. Stejně je to is vůní do auta. Dnes je naprosto běžné, že jsou vůně přidávány nejen do kosmetiky či domácnosti, ale také do aut.

Proč je důležitá voňavka do auta?

Vůně do auta působí na naše smysly, ovlivňují náladu, působí proti stresu a evokují emoce. Dokáží také eliminovat nežádoucí pachy v automobilu.

Samozřejmě každý člověk reaguje na stejnou vůni, resp. pach odlišně. Proto existuje na trhu množství vůní, mezi kterými si není snadné vybrat. Po důkladném testování jsme pro vás připravili ty nejprodávanější stromky do auta.

  • PROJECT F ® - Osvěžovač černé hrozny ( Black grape scent )
  • PROJECT F ® - Osvěžovač kůže ( Leather scent )
  • PROJECT F ® - Osvěžovač gentleman ( Gentleman scent )
  • PROJECT F ® - Osvěžovač papaya ( Papaya scent )
  • PROJECT F ® - Osvěžovač fresh ( Fresh scent )

TOP voňavý stromek do auta

Mezi náš TOP voňavý stromek do auta patří jednoznačně Black grape scent, který si zamilovalo už více než 2000 našich zákazníků. V pořadí druhá a také sladká, nenásilná vůně Papaya scent je vhodná po celý rok. Kdo má rád vůni nového auta a luxusu obvykle sáhne po Leather scent, tedy vůni nové kůže. Pokud jste ráno nestihli či zapomněli na svůj pánský parfém, stromek Gentleman scent s přitažlivou dřevitou vůní s tónem mošusu vám prostor v autě dokonale provoní. Velmi oblíbená vůně Fresh scent, přemění vaše vzduch ve vozidle na příjemný a svěží eukalyptus.

Naše stromky potěší nejen pronikavou a dlouhou výdrží, ale i na pohled jedinečným designem.

Chcete v autě cestovat příjemněji či přebít pachy z posledního McDrivu?