Jsme rádi, že po dlouhém testování vám můžeme opět nabídnout skvělý a využitelný produkt, jak v profu detailingovém studiu, tak v hobby dílně. Naše novinka má název NanoXPRESS jak je již z názvu znát, jedná se o nano-technologii, více informací získáte v článku níže.

NanoXPRESS je silikonový polymer na vodní bázi. Dá se říci, že je bezpečný pro člověka a životní prostředí. Díky svému složení se chemicky váže skoro na jakýkoli povrch, v případě auta se jedná o lak, plasty a sklo. Tento přípravek je vhodný pro dlouhodobou ochranu povrchu vozidla. Rychlou aplikací dosáhnete nejen ochrany laku, ale také velmi silné hydrofobní vrstvy, která zajistí samočisticí účinek povrchu. NanoXPRESS je skvělým přípravkem také pro zvýšení lesku laku vozu. Při aplikaci na sklo, lze jej využít podobně jako tekuté stěrače.

Jelikož není nutná aktivace teplem, jeho aplikace je jednoduchá. Pracuje se s ním podobně jako s detailery. Pracujete po dílech a stíráte pomocí mikrovlákna.

Jeho výdrž je různá v závislosti na přípravě povrchu. Při aplikaci po korekci laku a následném odmaštění je výdrž 9-12 měsíců. Samozřejmě závisí na použití vozidla, povětrnostních podmínek a také zda je dané období zima nebo léto. Pro delší výdrž doporučujeme tento přípravek pravidelně topovat detailerem SlickLOOK.

Momentálně je produkt dostupný v 500ml baleních s rozprašovačem v ceně 29,90 € ( 59,8 € / 1 litr )

NanoXPRESS - Nano ochrana 500ml balenie s rozprašovačom

NanoXPRESS - Nano ochrana 500ml balení s rozprašovačem

Detail hydrofónosti

Detail hydrofónosti

NanoXPRESS - Nano ochrana - WHEEL

NanoXPRESS - Nano ochrana

Detail hydrofónosti

Detail hydrofónosti