Nová balení a 3 nové produkty pro začátek sezóny

Poslední rok jsme intenzivně pracovali na vylepšeních, která by vás potěšila. Prioritou bylo aktualizování balení našich 500ml produktů. Podmínkou při tom bylo dodržet náš design a funkčnost. Nové láhve jsou o trošku nižší a mají větší průměr. Tímto se docílí lepší stability při pokládání poloprázdného výrobku na polici, zemi. Rozprašovače mají lepší vlastnosti v oblasti dávkování a silnější těsnění pro agresivnější chemii.

MagicIN - změněný uzávěr pro dávkování

Z aktuální nabídky došlo ke změně u produktu PROJECT-F - MagicIN. Toto oblíbené mléko na plasty dostalo flip uzávěr namísto původního rozprašovače, díky kterému je dávkování jednodušší, jelikož jej doporučujeme aplikovat na aplikátor a následně na ošetřovaný povrch. Při správném dávkování produktu, není třeba povrch bufovat mikrovlákem. Mléko se jednoduše vmasíruje a zanechá matný efekt. Díky změně uzávěru již nebude docházet k zaschnutí při trysce rozprašovače.

Nový produkt ProCLEEN - čistič a odstraňovač zápachu

Pokud hledáte produkt, který vám zajistí špičkový výsledek v oblasti čištění textilu, plastů a různých povrchů a zároveň zničí nepříjemný zápach, doporučujeme ProCLEEN. Náš nový univerzální, koncentrovaný čistič je vhodný pro praviděnou údržbu, jelikož jej lze ředit, ale i pro extrémnější znečištění v koncentrované podobě. Ať už máte nový vůz z druhé ruky a potřebujete se zbavit cigaretového zápachu, nebo se vám stala nehoda v podobě vylité staré polévky, vyzkoušejte tento čistič. V návaznosti na melounovou vůni jsme připravili nové mléko na plasty SatEEN se stejnou vůní.

Nový produkt SatEEN - mléko na plasty s melounovou vůní a saténovým efektem.

Voňavé mléko s matným efektem už máme, je to produkt MagicIN. No jak se říká kolik lidí, tolik chutí! To nás vedlo k vytvoření nového mléka, které se odlišuje vlastnostmi, aplikací a výsledným efektem. Nový produkt SatEEN je řidší a po použití vytváří saténový efekt. Aplikace je komfortní přes flip top uzávěr, pomocí DarkWax aplikátoru nebo přes Dark Trigger rozprašovač (volitelné příslušenství) jako rychlá a snadná ochrana v použití s mikrovláknovou utěrkou, například QuickWIPE. Výhodou je použití s APC čističem ProCLEEN, jelikož obsahuje stejný typ vůně. To nenaruší harmonii po použití obou produktů po sobě.

Nový produkt ProWHEELZ - kyselý čistič kol

Čistič kol PROWheelz je u nás druhým produktem v pořadí pro odstranění nečistot z povrchu kol. Oproti oblíbenému čističi FreshWheelz, je PROwheelz na kyselé bázi s přidanou recepturou na odstranění náletové rzi. Tento skvělý produkt je gelovité formy, což zajistí delší reakci s nečistotou na povrchu kola. Můžeme vyzvednout opět příjemnou práci vzhledem k citrónové vůni. Je vhodný pro náročnější aplikace jako FreshWheelz. Nicméně je třeba podotknout, že při pravidelném čištění je vhodnější FreshWheelz, jelikož PROWheelz je silnější a tím pádem je agresivnější i na ostatní části jako je plast, guma.